Kezdődik a szexuális erőszakkal vádolt kiskunhalasi férfi büntetőpere

Tárgyalás időpontja: 
2014. november 17., hétfő 09.30
Ügy tárgya: 
szexuális erőszak bűntette
Tárgyalás helyszíne: 
Kecskeméti Törvényszék
Tárgyaló: 
Díszterem
Ügyszak: 
Büntető
Összegzés: 

A vádirat ismertetésével majd a vádlott kihallgatásával kezdődik annak a 30 éves kiskunhalasi férfinek a büntetőpere, akit szexuális erőszak bűntettével vádol a megyei főügyészség.

A vádirati tényállás lényege szerint a vádlott Kelebián, majd Kiskunhalason élt együtt feleségével, és annak leányával, a sértettel. 2010. tavaszától 2013. márciusáig terjedő időszakban – utólag már pontosan meg nem állapítható időpontokban –, amikor a vádlott és a sértett a kelebiai, illetve a kiskunhalasi lakásban kettesben maradtak, a vádlott a sértettnek több alkalommal mondta, hogy szerelmeskedjenek. A vonakodó sértettet a vádlott vállánál fogva rálökte a szobai ágyra, ahol a sértettnek le kellett húznia az alsóneműjét.

A vádlott ilyen alkalmakkor az ágyra szorította sértettet, majd testszerte simogatta, csókolgatta, valamint a kislány nemi szervét fogdosta. Ezt követően – a kelebiai lakásban legalább három, a kiskunhalasi lakásban pedig legalább hat alkalommal – a vádlott is lehúzta az alsónadrágját, majd megpróbálta a nemi szervét a sértett nemi szervébe nyomni.

A kislány fejletlensége miatt a vádlottnak nem sikerült a sértett nemi szervébe hatolnia, ezért a sértettet felszólította, hogy kapja be a nemi szervét. A kislány félelmében ennek eleget tett, sőt orálisan több alkalommal ki is kellett elégítenie a vádlottat.

Az ügyészség a vádiratban fegyházbüntetés kiszabását indítványozza az előzetes letartóztatásban lévő vádlottal szemben.

Közérdeklődésre számot tarthat: 
Igen
Eljáró bíróság: