Folytatódik a Kiskunhalasi Járásbíróságon az a büntetőügy, melynek tárgyát bordélyház fenntartásával elkövetett üzletszerű kéjelgés elősegítésének bűntette képezi

Tárgyalás időpontja: 
2013. szeptember 24., kedd 13.00
Ügy tárgya: 
üzletszerű kéjelgés elősegítésének bűntette
Tárgyalás helyszíne: 
Kiskunhalasi Járásbíróság
Ügyszak: 
Büntető
Összegzés: 

Folytatódik a Kiskunhalasi Járásbíróságon az a büntetőügy, melynek tárgyát – többek között – bordélyház fenntartásával elkövetett üzletszerű kéjelgés elősegítésének bűntette képezi.

A vádirat lényege szerint az I.r. és a II.r. vádlottak /apa és fia/ 2009 nyarától kezdődően, rendszeres haszonszerzésre törekedve fiatal nőket szereztek meg abból a célból, hogy ők a Kiskunhalas környéki 53. számú út mentén anyagi ellenszolgáltatás fejében közösüljenek, illetve fajtalankodjanak.

Az I.r. vádlott 4, a II.r. vádlott pedig 1 nőt „futtatott”, akiktől a prostitúcióból származó bevételek jelentős részét elvették és saját céljaikra fordították.

Az I.r. vádlott mindezen túlmenően egy ingatlanban bordélyházat alakított ki, ahol a prostituáltak tevékenységét irányította. Őt ezért bordélyház fenntartásával elkövetett üzletszerű kéjelgés elősegítésének bűntettével, valamint 4 rb kerítés bűntettével, társát pedig kerítés bűntettével vádolják.

Közérdeklődésre számot tarthat: 
Igen
Eljáró bíróság: