Sajtóközlemény

2021. október 14.

A Kiskőrösi Járásbíróság előkészítő ülésen 7 év fegyházra és 7 év közügyektől eltiltásra ítélt egy 23 éves izsáki férfit, akivel szemben rablás és magánlaksértés miatt emelt vádat a Kiskőrösi Járási Ügyészség.

2021. október 13.

A Kiskőrösi Járásbíróság előkészítő ülésen 5 év börtönre és 5 év közügyektől eltiltásra ítélt egy 35 éves soltvadkerti férfit, akivel szemben több bűncselekmény (rablás, személyi szabadság megsértése, zaklatás, egyedi azonosító jellel visszaélés, jármű önkényes elvétele, garázdaság, testi sértés és kábítószer birtoklása) miatt emelt vádat a Kiskőrösi Járási Ügyészség.

2021. október 12.

A Kecskeméti Járásbíróság kifosztás és becsületsértés miatt 4 év börtönre és 4 év közügyektől eltiltásra ítélt egy 26 éves tiszaalpári férfit, akivel szemben a Kecskeméti Járási Ügyészség emelt vádat.

2021. október 6.

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte egy 28 éves norvég férfi letartóztatását, akit embercsempészéssel gyanúsítanak.

2021. október 6.

A Kiskunhalasi Járásbíróság előkészítő ülésen 2 év 2 hónap börtönre és 4 év 4 hónap kiutasításra ítélt három román férfit, akikkel szemben embercsempészés kísérlete miatt emelt vádat a Kiskunhalasi Járási Ügyészség.

2021. október 1.

A Kalocsai Járásbíróság két embercsempész ügyében hirdetett ítéletet, akikkel szemben a Kalocsai Járási Ügyészség emelt vádat. Az ügy I.r. vádlottját (48 éves parádi férfi) 5 év fegyházra, és 5 év közügyektől eltiltásra, míg a II.r. vádlottat (46 éves győri férfi) 4 év 8 hónap fegyházra, és 5 év közügyektől eltiltásra ítélte azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsáthatóak.

2021. szeptember 23.

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását annak a 16 éves szanki fiúnak, akit – többek között - azzal gyanúsítanak, hogy 2021 júniusa és augusztusa között, alvó embereket fosztott ki Kiskunmajsán.  

A megalapozott gyanú szerint a fiú három alkalommal fosztott ki közterületen alvó, ittas állapotú férfiakat, akiktől a mobil telefonjukat vette el.

2021. szeptember 22.

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte egy 27 éves jemeni és egy 30 éves egyiptomi férfi letartóztatását, akiket embercsempészéssel gyanúsítanak.

2021. szeptember 21.

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte egy 44 éves ukrán férfi letartóztatását, akit embercsempészéssel gyanúsítanak.

2021. szeptember 21.

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte egy 27 éves algériai állampolgárságú férfi letartóztatását, akit embercsempészéssel gyanúsítanak.