Sajtóközlemény

2019. február 19.

A Kalocsai Járásbíróság 9 év fegyházra és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte azt a 25 éves férfit, akit egy idős ember kirablásával vádol az ügyészség.

2019. február 11.

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a 24 éves kiskunfélegyházi férfinak a letartóztatását, akit rablás elkövetésével gyanúsítanak.

2019. január 31.

A Kecskeméti Törvényszék hat év börtönre ítélte és hat évre kiutasította Magyarországról azt a szerb állampolgárságú vádlottat, akit kábítószer-kereskedelem miatt állítottak bíróság elé.

A vádlott az előkészítő ülésen a bűncselekmény elkövetését beismerte -ezt a nyilatkozatát a bíróság elfogadta - és lemondott a tárgyalásról.

2019. január 25.

A Kecskeméti Járásbíróság közokirat-hamisítás bűntettében mondta ki bűnösnek azt a 64 éves fülöpházi és 54 éves tiszakécskei vádlottat, valamint a 36 megrendelőjüket, akik ellenérték fejében hamis vezetői engedélyeket, lakcímkártyákat, bizonyítványokat állítottak ki, illetve rendeltek meg.

2019. január 22.

A Kecskeméti Törvényszék előkészítő ülésen 7 év börtönre és 7 év közügyektől eltiltásra ítélte az élettársát leszúró nőt, miután a vádlott a bűnösségét beismerte és lemondott a tárgyalásról.

2019. január 22.

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a 44 éves férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint motoros láncfűrésszel támadt egy férfira Dunavecsén.

2019. január 14.

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a 37 éves kiskunhalasi férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint zuhanyzóállványra akasztott fel egy férfit Kiskunhalason.

2019. január 7.

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a 67 éves petőfiszállási férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint súlyosan bántalmazott egy férfit szilveszter éjszakáján.

2018. december 17.

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak az 55 éves városföldi férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint élettársát mellkason szúrta Városföldön.

2018. december 13.

A Kecskeméti Járásbíróság ítéletet hirdetett annak a 24 éves kiskunfélegyházi férfinek a büntetőügyében, aki 2017 augusztusában lopás elkövetésére bírta rá fiatalkorú unokaöccsét.