Sajtóközlemény

2018. december 10.

Az ítélet lényege szerint az I.r. vádlott és a sértett tanyaszomszédok voltak Kiskunhalason. 2017 tavasza óta feszült volt köztük a viszony.

2018. december 6.

A Bajai Járásbíróság egy hónapra elrendelte azoknak a román állampolgároknak a letartóztatását, akik a gyanú szerint Dunafalváról indulva segítettek volna illegális bevándorlóknak Nyugat-Európába jutni.

2018. december 6.

A Kecskeméti Törvényszék életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte azt a 42 éves petőfiszállási férfit, akit emberöléssel, rablással és magánlaksértéssel vádolt az ügyészség.

2018. december 6.

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a 22 éves kecskeméti férfinak a letartóztatását, akit egy személygépjármű eltulajdonításával gyanúsítanak.

2018. december 6.

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a 32 éves kecskeméti férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint gépjárműveket tört fel és ingatlanokból próbált meg értékeket ellopni.

2018. december 6.

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a 48 éves olasz férfinak a letartóztatását, akit életveszélyt okozó testi sértés elkövetésével gyanúsítanak.

2018. december 6.

A Kecskeméti Törvényszék 15 év fegyházra ítélte azt a férfit, akit az élettársa bántalmazásával és ezzel összefüggésben más bűncselekmények elkövetésével vádol az ügyészség.

2018. december 6.

A Kecskeméti Járásbíróság rongálás és garázdaság bűntettében mondta ki bűnösnek és 1 év 2 hónap börtönre ítélte azt a férfit, aki 2018 februárjában botrányos viselkedésével zavarta meg egy kecskeméti gyászmise rendjét.

2018. december 6.

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a férfinek a letartóztatását, akit – többek között - gépkocsik feltörésével gyanúsítanak.

2018. december 6.

A Kecskeméti Törvényszék 13 év fegyházra ítélte és kiutasította Magyarországról azt a román állampolgárságú férfit, akit egy 1996-ban elkövetett emberöléssel vádolt meg az ügyészség.