ÜGYFÉLSEGíTŐ IDŐPONTFOGLALÁS

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kecskeméti Törvényszék illetékességi területéhez tartozó valamennyi járásbíróságon hetente tartandó bírósági ügyfélsegítő napra mind telefonon a törvényszék központi számát tárcsázva (76/519-519), mind elektronikus úton időpontot, sorszámot foglalhatnak.


FIGYELEM!

Az elektronikus időpontfoglaláshoz használható ügyfélsegítő időpontfoglaló program elérhetősége 2023. július 1-től megváltozik.

Ezért kérjük, hogy amennyiben 2023. július 1-jére vagy azt követő napra szeretne időpontot foglalni használja a következő elérhetőséget: 2023. július 1-től ügyfélsegítő időpontfoglaló program

Amenyiben 2023. június 30-ig szeretne időpontot foglalni kérjük használja a következő ügyfélsegítő időpontfoglaló programot.


A telefonos és elektronikus úton kezdeményezett időpont foglalásához a saját e-mailes levelezési  címük megadása szükséges, melyre sikeres időpontfoglalás esetén automatikusan visszaigazolást kapnak. A megadott személyes e-mail levelezési címet a bírósági program nem tárolja, az időpontfoglalás automatikus visszaigazolását követően a megadott adatot a rendszer automatikusan törli.

Fontos tudni, hogy ügyfélsegítő napi időpontot legfeljebb egy hónapra előre lehet foglalni, továbbá egy e-mail levelezési címről csak egy időpontfoglalást tudunk regisztrálni. Amennyiben a korábban foglalt időpont nem megfelelő, úgy kérjük azt haladéktalanul törölni szíveskedjenek.

Az előzetes időpontfoglalás esetén is felmerülhet várakozási idő az eltérő időigényességű kérelmek  elintézése miatt.

Felhívjuk figyelmüket, hogy ha az előre lefoglalt időpontra nem jelennek meg, 15 percet meghaladó késés esetén az időpontfoglalásuk megszűnik. Az elkésett ügyfél csak a határidőben érkezett felek kérelmeinek elintézését követően kerülhet sorra, amennyiben az ügyintézése a ügyfélsegítő nap időtartamába belefér.